Civilingenjör i Medieteknik

Tekniska högskolan vid Linköpings Universitet

Responsive image

Nytt konto på Instagram!

Publicerad 2017-10-31 21:03 av Sara Olsson

Vi MT-studenter har nu ett eget Instagramkonto, wiho! Följ medieteknik_student för att ta del av studentlivet från olika vinklar. Vill du visa hur det ser ut från ditt håll? Skicka då ett meddelande till studentkontot eller prata med oss i styrelsen.... Fortsätt läsa!

Pluggstuga 16 oktober

Publicerad 2017-10-11 07:33 av Sara Olsson

På måndag är det självstudiedag i schemat och styrelsen bjuder in MT-sektionen till pluggstuga hela dagen. Välkomna att droppa in i TP51 och TP53 från och med klockan 8 så pluggar vi järnet fram till 17. Det kommer att bjudas på kaffe och saft.... Fortsätt läsa!

Responsive image

Exjobbserbjudanden på Sectra

Publicerad 2017-10-09 09:08 av Pontus Arnesson

Nu kommer här fem grymma exjobbserbjudanden för dig som går i femman. Hoppa in på länken nedan för att läsa mer om vad de har att erbjuda! https://drive.google.com/drive/folders/0B5QFWHl91Z3YTUg4Tjl4anZnc0k?usp=sharing... Fortsätt läsa!

Responsive image

LiU Formula Student söker medieteknikstudenter för filmuppdrag

Publicerad 2017-10-09 08:16 av Sara Olsson

“Hej alla medieteknikstudenter! LiU Formula Student är ett projekt på LiU där vi bygger en Formula-bil som vi sedan tävlar med i den globala serien Formula Student. Vi har en idé/önskan att göra en kortare film kring bilen som vi sedan kan använda till avtäckningen av bilen i maj månad samt även kunna lägga ut på hemsida och social medier. Med andra ord det är en film som... Fortsätt läsa!

Responsive image

Sektionernas dag 2017

Publicerad 2017-10-02 18:56 av Sara Olsson

Torsdagen den 12 oktober är det dags för Sektionernas dag! Mellan klockan 11-13 kommer alla sektionerna stå mellan husen, med fika och dryck samt lite olika aktiviteter. Kårerna kommer även finnas på plats under dagen och de bjuder på kaffe. På kvällen håller sektionerna tillsammans en gemensam pub med quiz på Trappan. Det kommer att vara märkesförsäljning från alla sektioner... Fortsätt läsa!

Responsive image

Uppdatering av Medieteknik.nu

Publicerad 2017-10-02 18:51 av Sara Olsson

Nu ges det möjlighet att få vara med och påverka den stora uppdatering av sektionshemsidan som ska göras. För en hemsida som uppskattas av sektionen krävs det såklart att den möter de behov och önskemål som finns, vilket blir enklare om vi får er hjälp med synpunkter och idéer. Svara gärna därför på denna enkät . Det finns även möjlighet att anmäla sig till den... Fortsätt läsa!

Responsive image

Exjobbskväll på SICK IVP!

Publicerad 2017-09-07 17:14 av Emma Weberyd

För dig som pluggar sista året, missa inte Exjobbskvällen på SICK! SICK Linköping utvecklar mjukvara till höghastighetskameror och visionssystem. Vi fokuserar på allt från inbyggda system till avancerad bildbehandling, intuitiva användargränssnitt och 2D/3D visualisering. Låter detta intressant? Kom till vår exjobbskväll för att få höra vilka exjobb vi erbjuder, en demo av... Fortsätt läsa!

Responsive image

Exjobba med självkörande bilar hos Autoliv

Publicerad 2017-09-02 21:09 av Pontus Arnesson

Under våren 2018 finns det spännande möjligheter att göra exjobb på Autolivs featureavdelning! Avdelningen arbetar med att utveckla funktioner för kamerabaserade säkerhetssystem inom något eller några av områdena objektdetektion, 3D-detektion, målföljning och kamerakalibrering. Dessa funktioner ingår i system för exempelvis automatisk körning, nödbroms eller viltvarning i... Fortsätt läsa!

Kapero delar ut 15 000 kronor till bästa examensarbetet

Publicerad 2017-08-16 11:16 av Sara Olsson

Har du nyligen slutfört ditt examensarbete? Kaperostipendiet på 15 000 kronor delas ut till bästa examensarbete på masternivå inom Medieteknik i Sverige. Det enda du behöver göra är att skicka in ditt färdiga examensarbete senast den 31:a augusti. Varför inte ge det en chans? Lycka till! Läs mer här... Fortsätt läsa!

Exjobb proposals in Visual Data Analysis

Publicerad 2017-06-09 16:40 av Rebecka Lindskog

If you area interested in visualization, data mining, and programming then these two exjobb proposals might be of your interest. Interactive Visual Analysis of Complex Networks Interactive visualization for sequence mining with support for pattern comparison Contact: Katerina Vrotsou, katerina.vrotsou@liu.se Aida Nordman, aidvi@itn.liu.se... Fortsätt läsa!