Civilingenjör i Medieteknik

Tekniska högskolan vid Linköpings Universitet

Responsive image

Exjobba med självkörande bilar hos Autoliv

Under våren 2018 finns det spännande möjligheter att göra exjobb på Autolivs featureavdelning! Avdelningen arbetar med att utveckla funktioner för kamerabaserade säkerhetssystem inom något eller några av områdena objektdetektion, 3D-detektion, målföljning och kamerakalibrering. Dessa funktioner ingår i system för exempelvis automatisk körning, nödbroms eller viltvarning i mörker och möjliggör framtidens självkörande bilar.

Vi erbjuder flertalet olika exjobb, och du kan läsa mer om dem genom att följa länkarna nedan.

Calculate first and second derivative of RSP profile for suspension controller

Deep learning: Data selection algorithms to minimize labelling effort in machine learning

Deep learning; Generative adversarial networks for data augmentation

Deep learning; Instance segmentation with efficient neural networks

Deep learning; Optical Flow with efficient neural networks

Existence Checks for Object Tracking

Implement RSP on Mono

Landmark Based Localization

Lidarmatchning för verifiering

Measurement Association using Image Information

Sparse To Dense Flow

Synthetic road generation for autonomous driving

Factory Calibration with unknown target

Du hittar exjobben samlade här: http://aes-jobs.se/exjobblkpg

Autoliv ligger i absolut framkant inom utveckling och produktion av aktiva och passiva säkerhetssystem för bilar, system som möjliggör framtidens självkörande bilar. Varje år räddar Autolivs produkter 30 000 liv, och målet är att rädda 150 000 liv årligen. Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta med spännande teknik i utmanande miljöer tillsammans med individer som hjälper varandra att utvecklas. I Linköping utvecklas våra kamerasystem för självkörande bilar från ax till limpa – från kretskort och mekanik till algoritmer och mjukvara.

Vi ser kontakten med intresserade och ambitiösa studenter som mycket värdefull. Våra exjobb leder ofta till fortsatt anställning och många av de utvecklare och chefer som arbetar på Autoliv idag började hos oss som exjobbare.

Exjobbet pågår under vårterminen 2018. Utöver din akademiska handledare får du en engagerad och väl insatt handledare på Autoliv. Arbetet utförs på plats i Autolivs lokaler i Mjärdevi, Linköping och viss ersättning utgår. Sista ansökningsdag är 31 oktober 2017, men exjobben kan komma att tillsättas tidigare så vänta inte med din ansökan!